Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia e Inventarizimit dhe Transferimit të Pronave Publike

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ina ZHUPA

  04 2 269 962

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  04 2 269 962

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]