Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia e administrimit të pasurive të sekuestruara dhe të konfiskuara

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Oltiona Murja

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tirane, Web:  www.aapsk.gov.al

  00355 042254071

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]