Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia e Administrimit të Pasurive të Konfiskuara dhe Sekuestruara

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Marilda Shkurti

  + 355 (0)4 2362989

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]